15 August 2018

Instrucţiuni/Instructions (RO/EN)

Română English
Dacă ai ajuns aici, probabil că linkul pe care l-ai accesat are una dintre aceste două forme: You may have reached this place by following a link that looks like either one of these two:
codruvrabie.blogspot.smth/anul/luna/titlul codruvrabie.eu/year/month/title
Pentru a citi articolul iniţial, e suficient să direcţionezi browser-ul către In order to read the article you intended, just redirect your browser to
codruvrabie.eu/titlul codruvrabie.eu/title
Scuze pentru încurcătură! Sorry for the mess!
Mulţumesc ;) —Codru Thanks ;) —Codru

25 May 2018

Stop. Şi de la capăt (RO, necesar)

Am decis să închid blogul de pe această platformă (Blogger/BlogSpot) şi să transfer conţinutul în altă parte (în cele din urmă, pe Ghost). Domeniul https://www.codruvrabie.eu/ rămâne valabil, dar noua platformă cuprinde nişte modificări, desigur. În «paralel» ;) , mă găsiţi mai ales la telegraful.net, un proiect de voluntariat 100%, pentru care încă mai căutăm o finanţare pe măsura Centenarului ;) Pe curând!

PS Pe acest site, nu am colectat (cu intenţie), nu colectez şi nu voi colecta nicicând date personale, pentru simplul motiv că nu am dorit, nu doresc şi nici nu voi dori vreodată să le procesez—prin urmare, nici nu le-am procesat (cu intenţie), nu le procesez, nu le voi procesa! Desigur, dacă am intrat în dialog (la comentarii), se poate argumenta că aş fi colectat sau chiar procesat date personale, însă e evident în ce scop (dialog) şi e la fel de evident c-a existat consimţământ. Sper că suntem înţeleşi :)